Home arrow Aanmelden als donateur
Aanmelden als donateur

Donateur en lid worden van de stichting? Dat kan al vanaf 50 euro. Je kunt daarvoor van diverse diensten van de stichting gebruik maken. Sommige gratis en sommige tegen een gereduceerd tarief. Het heeft dus voordeel om donateur te worden.


Omdat een doel van de stichting educatie is, willen we donateurs de kans bieden informatie bij ons in te winnen. Dit kan bijv. over gedragsproblemen, gezondheidsproblemen, huisvesting, voeding, tuig, wat je maar kunt bedenken. Natuurlijk hebben wij ook niet overal een antwoord op, maar d.m.v. een forum, vindt uitwisseling van informatie plaats; delen van kennis en ervaringvan bestuursleden en donateurs.

Iedereen die een paard van de stichting heeft geadopteerd, kan gratis gebruik maken van onze diensten, maar ook alle workshop kunnen gratis gevolgd worden.


Gratis diensten:

  • toegang forum waarop kennisuitwisseling plaatsvindt en vragen gesteld kunnen worden.

  • advertenties plaatsen op onze site.

  • begeleiding en advies van bestuursleden bij diverse problemen. Dit kan via mail maar ook huisbezoek.(we vragen dan wel kilometervergoeding van 20 cent per km).

  • toegang tot lezingen.

     

Workshops en cursussen:

  • zadelpascursus, leer zelf zien of een zadel past.

  • paardentaal en gedrag.

  • bekappen, leer zelf de voeten van je paard netjes te houden zodat de hoefsmid minder vaak nodig is.

  • paardengebit, leer zelf beoordelen of je paard gebitsverzorging nodig heeft.


Deze workshops/cursussen gaan alleen door bij 5 aanmeldingen of meer.

Kosten: 45 euro inclusief lunch en koffie of thee. Donateurs krijgen 10% korting. Adoptanten kunnen deze workshops gratis volgen.

Aanmelden: vul het aanmeldingsformulier in en je krijgt bericht wanneer de workshop/ cursus plaatsvindt.Donateur worden? Vul het inschrijfformulier in en maak 50 euro over op rekeningnummer:

15.10.20.124
tnv. Stichting Equi Futurum
te Dordrecht

Je krijgt dan een persoonlijke toegangscode tot het forum, waarmee je ook advertenties op de site kunt plaatsen.